üzletpolitika.hu

Megmutatjuk a helyes irányt!

Webes gazdasági alkalmazások

Kifejlesztünk és implementálunk olyan egyedi, weben futó alkalmazásokat, programokat, melyek a gazdasági élet valamely területén segítenek automatizálni a folyamatokat.

Már jelenleg is rendelkezünk az üzleti tevékenységeket megkönnyítő trendelemző, forecastokat készítő, statisztikai számításokat végző php, java, flash programokkal (illetve ezek kombinációival), melyeket gyorsan a helyi igényekhez alakíthatunk, de kérheti tőlünk teljesen új programcsaládok létrehozását is.

A weboldalba beágyazott programoknak az a nagy előnye, hogy egyszerre több felhasználó dolgozhat ugyanabban a programban, hiszen ugyanazt a háttéradatbázist használják. Ráadásul a program könnyen hozzáférhető az összes felhasználó számára a bejelentkezés után. Nem kell telepíteni semmit sem, elég egy egyszerű internet-hozzáférés a munka elvégzéséhez. Így az alkalmazottak akár otthoni környezetben is képesek a munkavégzésre, azonban ebben az esetben jobban oda kell figyelni az adatbiztonságra is, a megfelelő felhasználói jogosultságok, hozzáférési jogkörök kialakítására.

Kérje ajánlatunkat
vonal vonal