üzletpolitika.hu

Megmutatjuk a helyes irányt!

Webáruházak telepítése és menedzselése

Egy átlagos felhasználónak a webáruházak nem tűnnek sokkal bonyolultabbnak egy hagyományos weboldalnál. Aki azonban dolgozott már webáruházzal, az tapasztalhatta, hogy a különbség óriási. A háttérben sokkal bonyolultabb programok, algoritmusok, adatbázisok működnek. A programok kezelik a különböző szállítási és fizetési módokat, költségeket számolnak, nyilvántartják a regisztrálókat, illetve a rendeléseket, készletnyilvántartást vezetnek, hátsó adminisztrációs felületet biztosítanak, stb.

Egy webáruház telepítéséhez tisztában kell lenni az adatbázis-kezelés és a weblapszerkesztés alapjaival. Azonban a telepítés csak a kezdet, a webáruházat sok esetben át kell programozni, a saját igényekhez igazítani, folyamatosan frissíteni kell, funkciókkal, modulokkal bővíteni, mindezt úgy, hogy közben a webáruház védelmi rendszere ne gyengüljön, féltett adataink ne kerüljenek illetéktelen kezekbe. Adatainkról rendszeres időközönként biztonsági mentést is kell készíteni. Láthatjuk tehát, hogy egy webáruház folyamatos karbantartást igényel, amit lehetőleg szakemberekre kell bízni.

A webáruházak előnyeiről bővebben ide kattintva olvashat.

Szolgáltatásként vállaljuk webáruháza telepítését, bővítését, átprogramozását, újradizájnolását, folyamatos karbantartását.

Kérje ajánlatunkat
vonal vonal