üzletpolitika.hu

Megmutatjuk a helyes irányt!

Vállalati stratégia

Egy sikeres vállalkozás felépítéséhez, működtetéséhez kell egy olyan koncepció, mely rögzíti a vállalkozás hosszú távú célkitűzéseit, meghatározza a célok megvalósulásához szükséges erőforrásokat és az ezekhez szükséges lényegesebb üzletfejlesztési teendőket.

A stratégia iránymutatás a vállalkozás vezetése részére, hogy hogyan válasszon a piaci lehetőségek közül, és miként használja azokat ki, hogyan alkalmazkodjon és befolyásolja környezetét, hozzájárulva ezzel az üzleti kockázat csökkentéséhez és a veszélyek elhárításához.

A stratégia segítséget nyújt a felső vezetésnek, ezáltal pontos képet kapnak a külső és belső környezetről, a vállalkozás meglévő adottságairól, erőforrásairól és fejlesztési lehetőségeiről, és ezeket összehangolhatják a környezeti lehetőségekkel.

Szolgáltatásunk keretében vállaljuk cégek vállalati stratégiáinak kialakítását, mely többek között az alábbi tevékenységeket foglalja magába:

Mi nem csak üzleti tanácsokat adunk! Ha szükséges, akkor segítünk tanácsaink megvalósításában, gyakorlatba való átültetésében is!

Kérje ajánlatunkat
vonal vonal