üzletpolitika.hu

Megmutatjuk a helyes irányt!

Üzleti tanácsadás

A cégek, vezetők, vállalkozók gyakran szembesülnek döntési alternatívával, s nemegyszer adódik életükben olyan lehetőség, melynek kiaknázásával sikeresek lehetnek az üzleti életben.

Az üzleti vállalkozás sikere éppúgy függ a belső szervezéstől, mint a külső környezeti feltételektől. Ezek összehangolása komplex feladat, nemegyszer szükség van egy külső szakértő, egy kívülálló elemző észrevételeire, javaslataira is. A külső szakértő azért van könnyebb helyzetben, mint egy belső munkavállaló , mert őt kevésbé kötik és befolyásolják a személyes érdekeltségek, nem akadályozzák a vállalaton belül megszokott módszerek abban, hogy nyitott legyen az új megoldásokra is. Másrészt más üzleti területekről is áthozhat olyan módszereket, amelyek sikerrel érvényesíthetők az új közegben is. Nemegyszer rendkívül nehéz annak kimondása, hogy léteznek jobb megoldások is az addig alkalmazottaknál, hiszen ez olykor együtt jár annak kényszerű beismerésével, hogy a korábban választott módszerek, megoldások talán nem a legoptimálisabbak voltak.

A döntéseket számos esetben hirtelen kell meghozni, hiszen a lehetőségek legtöbbször időben korlátozottak. A döntési kényszer tehát jelen van, olykor kockáztatni kell. Mi abban tudunk segíteni Önnek, hogy a kockázatokat mérsékelje. Ugyanis jelentősen csökkenti a kockázatokat az, ha a döntés időpontjában a döntéshozó tisztában van a külső és belső körülményekkel, ha van határozott stratégiája, elképzelése, hogy mit szeretne, ha rendelkezésére áll elegendő adat a döntése meghozatalára, ha az általa vezetett személyek gyorsan és hatékonyan végre tudják hajtani a döntéseket.

Mi nem csak üzleti tanácsokat adunk! Ha szükséges, akkor segítünk tanácsaink megvalósításában, gyakorlatba való átültetésében is!

Kérje ajánlatunkat
vonal vonal