üzletpolitika.hu

Megmutatjuk a helyes irányt!

Üzleti elemzés

Az üzleti világban meghozott döntéseket a legtöbbször komoly elemző és adatfeldolgozó munka előzi meg. Az alapadatokat rendszerezni kell, összefüggéseket kell közöttük keresni, mindenki számára érthetően, látványosan megjeleníteni, s mindezt nagyobb torzulás elkerülésével kell elérni.

A matematika, statisztika és számítástechnika előtérbe kerülése elkerülhetetlen. Programok, algoritmusok segítségével gyorsíthatjuk és automatizálhatjuk elemzéseinket, előrejelzéseinket.

Esetünkben az üzleti elemzés folyamata úgy zajlik, hogy az Önök által szolgáltatott adatokból, nyilvánosan hozzáférhető adatforrásokból rendezett adatbázisokat készítünk, majd ezekhez programokat, algoritmusokat, lekérdezéseket írunk, melyek rávilágítanak a rejtett, fontos vagy érdekes statisztikai összefüggésekre. Végül az itt található példadiagramokkal jelenítjük meg a végeredményt látványos formában. A diagramokat természetesen szövegesen is elemezzük, értékeljük, megkeressük az ok-okozati összefüggéseket, illetve a feltárt problémákra megoldási lehetőséget javaslunk.

Az alábbi szolgáltatásainkkal tudjuk segíteni az Ön döntéshozatali munkáját:

Kérje ajánlatunkat
vonal vonal