üzletpolitika.hu

Megmutatjuk a helyes irányt!

Makrók írása Excelben (VBA)

Önnel is gyakran előfordul az Excel használata során, hogy hasonló feladatok sokaságát kell elvégeznie? Gondolt már arra, hogy ezen feladatok elvégzését automatizálni lehetne, rengeteg időt megspórolva ezzel? Segítségünkkel könnyen megoldhatja hasonló problémáit, hiszen vállaljuk Excelben futó programok (makrók) írását (VBA programozási nyelv).

Már jelenleg is rendelkezünk az üzleti életet megkönnyítő trendelemző, forecastokat készítő, statisztikai számításokat végző makrócsaládokkal, melyeket gyorsan a helyi igényekhez alakíthatunk, de kérheti tőlünk teljesen új makrók, programcsalások létrehozását is.

A Microsoft Excel egyike az irodákban legsűrűbben használt programoknak. Mivel a makrók Excelben (is) futnak, ezért gyakorlatilag bármelyik irodai dolgozó használhatja őket.

A makrók használata egyszerű, ugyanis kezelőfelületet is létrehozunk a makrók futtatásához, hogy a számítástechnikában kevésbé jártas dolgozók is könnyen használhassák a makrókat. Arra is odafigyelünk, hogy olyan szabályrendszert hozzunk létre, hogy a kevésbé képzett munkavállalók minél kevesebb hibával végezhessék a munkájukat.

Kérje ajánlatunkat
vonal vonal