üzletpolitika.hu

Megmutatjuk a helyes irányt!

Adatkezelés

Az üzletpolitika.hu által gyűjtött adatok
Az adatokat azért gyűjtjük, hogy jobb minőségű szolgáltatásokat nyújthassunk valamennyi felhasználónknak. Az adatokat kétféleképpen gyűjtjük:

Különféle technológiai megoldásokat alkalmazunk az adatok gyűjtésére és tárolására, amikor Ön az üzletpolitika.hu szolgáltatásait használja, és ez azzal is járhat, hogy egy vagy több cookie-t vagy névtelen azonosítót küldünk eszközére.

Hogyan használjuk fel az összegyűjtött adatokat?
A szolgáltatásainkból összegyűjtött adatokat szolgáltatásaink nyújtására, fenntartására, védelmére és továbbfejlesztésére, új szolgáltatások fejlesztésére, továbbá az üzletpolitika.hu és felhasználóink védelmére használjuk fel. Az adatokat arra is felhasználjuk, hogy egyénre szabott tartalmat kínáljunk Önnek. Amikor felveszi a kapcsolatot az üzletpolitika.hu-val, megőrizhetjük nyilvántartásunkban az Önnel folytatott kommunikációt, hogy az a későbbiekben a segítségünkre lehessen az Ön lehetséges problémáinak a megoldásában. E-mail címét felhasználhatjuk, hogy szolgáltatásainkról tájékoztassuk Önt, így hogy tájékoztassuk Önt a közelgő változásokról vagy fejlesztésekről. A cookie-kból és más technológiai megoldásokból összegyűjtött információkat úgy használjuk fel, hogy a felhasználói élményt, valamint szolgáltatásaink általános minőségét továbbfejleszthessük, így például a nyelvi beállításainak elmentésével az Ön által előnyben részesített nyelven tudjuk megjeleníteni az Ön számára szolgáltatásainkat. Az adatoknak a jelen Adatvédelmi Irányelvben meghatározottaktól eltérő célokra történő felhasználása előtt az Ön hozzájárulását kérjük.

vonal vonal